Ispiši ovu stranicu
BTICINO osvojio 'Red Dot Award' za iznadkrevetnu konzolu

BTICINO osvojio 'Red Dot Award' za iznadkrevetnu konzolu

2014. godine u kategoriji „Životna znanost i medicina“ BTICINO je osvojio Red Dot za konzolu 'Testaletto Slima'.

Nagradu Red Dot dodjeljuje međunarodni žiri od 40 stručnjaka dizajna, u konkurenciji od 4.800 projekata pristiglih iz 53 zemlje diljem svijeta. Nagrada nastoji potaknuti "težnju za izvrsnosti' u svakom aspektu dizajna, kombiniranjem inovacija, inženjeringa i kvalitete. Natkrevetna konzola koju je projektni ured BTICINO-a osmislio za namjenu u zdravstvenim ustanovama i domovima umirovljenika - Testaletto Slim - kombinira originalni dizajn sa značajkama kao što su kompaktnost, funkcionalna učinkovitost i sigurnost korisnika, od kojih su sve bitne za udobnost pacijenata i osoblja. BTICINO je prethodno osvojio Red Dot nagrade za svoj asortiman „Život i stanovanje“ (1996.), za sustav automatizacije doma (2001.) i za „Milan Concept Store“ (2011), kao i nekoliko drugih prestižnih nagrada za dizajn.

Ova najnovija nagrada izdvaja BTICINO kao tvrtku koja može pružiti inovativna, visoko-tehnološka rješenja koja uspješno kombiniraju stil i funkciju.

 

twitter

facebook

google+

Indi.hr stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".